Lottie goes Cuba
Door: Lotte
Blijf op de hoogte en volg Lotte
20 April 2005 | Mexico, Playa del Carmen
Nadat ik gestopt was met werken bij hotel viva azteca had ik 15 dagen om een nieuwe baan te vinden. Ik heb besloten om even te stoppen met werken dus moest ik mijn werkvisum inleveren bij de migratiedienst. Nu ben ik weer toerist maar dat houdt in dat ik binnen 15 dagen het land voor 2 dagen moet verlaten. pffff ja ik weet het stomme regeltjes van de migratiedienst maar je kunt ze maar beter wel opvolgen hier.
Dus toen ben ik gaan nadenken waar kan ik heen...misschien weer naar Belize of Guatemala maar daar ben ik al geweest en de busreis naar Belize is erg lang en saai. Een andere optie was dus Cuba en aangezien ik daar al graag heen wilde ben ik gaan informeren bij een aantal reisbureau`s. De prijs viel me wel mee en ze hadden leuke paketten in de aanbieding dus heb ik besloten om het te doen en morgen ga ik al!
Oja even voor de duidelijkheid ik ga alleen...had graag gewild dat Yonatan met me mee ging maar hij kan niet vanwege zijn werk. Ik verblijf in een 3 sterren hotel in het centrum van Havana, met zwembad en alles er op en eraan.
Kortom van iets wat eigenlijk niet leuk was, verplicht het land verlaten heb ik een leuke korte vakantie van gemaakt! Ik heb er veel zin in en zal jullie snel laten horen hoe het was.
Verder gaat alles goed hier en het bevalt erg goed in ons eigen appartementje. Volgende week komen mijn ouders al, de tijd gaat snel!
tot mails!
20 April 2005 - 19:18
Jesse:
Veel plezier lot. Klinkt goed. 'zwembad'.....ik kan niet wachten tot ik daar in lig. Of de blauwe zee natuurlijk;)
Groetjes! -
21 April 2005 - 07:56
Miranda:
Heel veel plezier in Havana!!
Gr.Miran -
21 April 2005 - 09:24
Stéphanie:
Hey Lotte!
Heel veel plezier in Havana!
Groetjes Stéphanie -
21 April 2005 - 20:29
Marielle:
GENIET ERVAN !!! -
23 April 2005 - 13:15
Ger En Ingrid:
Hoi Lotte, wat heb jij toch een vreselijk saai leven......meid heerlijk,genieten!!!! En voor straks, heel veel plezier samen met pap, mam en Jesse!