koud in mexico - Reisverslag uit Playa del Carmen, Mexico van Lotte Woude - WaarBenJij.nu koud in mexico - Reisverslag uit Playa del Carmen, Mexico van Lotte Woude - WaarBenJij.nu

koud in mexico

Door: Lotte

Blijf op de hoogte en volg Lotte

20 Januari 2005 | Mexico, Playa del Carmen

brrrrrr ja hier kan het ook koud zijn...nou ja koud niet echt maar 15 graden ´s avonds ben ik niet meer gewend!

Bedankt voor jullie verjaardagsemailtjes erg leuk en sommige waren zeer origineel. Soes ik ben nu wel benieuwd wat er in dat pakje zit..ha ha!
Mijn verjaardag heb ik niet echt uitgebreid gevierd, op de dag zelf ben ik na het werk wat wezen eten en drinken met collega´s en Yonatan, dat was heel gezellig maar toch anders dan ik het in Nederland vier...ik miste iedereen wel!
Maar ik kreeg een hele leuke nieuwtje te horen op die dag wat mij heel blij maakte.....mijn ouders en broertje komen 28 april 9 dagen naar Mexico, Playa del Carmen!

Op het werk gaat alles goed. In het team is een komen en gaan van mensen en dat is soms best wel moeilijk. Begin je iemand bijna te leren kennen gaat diegene weer weg! Ze zeggen hier dat het typisch iets van het animatiewerk is. De manier van werken en het ongeorganiseerde blijft het zelfde maar daarentegen is het heerlijk om de hele dag op het strand te zijn en mensen van over de hele wereld te ontmoeten. Mijn talen ben ik ook aardig aan het ophalen zoals Duits en ik leer zelfs een beetje Italiaans!
Ondanks dat kom ik er langzamerhand achter dat het animatiewerk met volwassenen niet echt mijn ding is. Het liefst doe ik dit werk met kinderen dus misschien dat ik wel op zoek ga naar iets anders maar dat weet ik nog niet zeker.

Vandaag op mijn vrije dag ben ik wezen shoppen in Cancun. Ik heb nieuwe schoenen, een nieuwe broek en een jasje gekocht voor een heel mooie prijs. Ik denk dat ik er de helft meer voor zou betalen in Nederland!

Life in Mexico is like a dream...
soms besef ik niet dat ik hier nu echt woon en werk omdat ik geen tijd heb om er echt bij stil te staan er erover na te denken maar het is echt waar ik woon in het paradijs whaaaa wordt tijd dat ik er echt van ga genieten!

Dikke zoen voor iedereen!

• 21 Januari 2005 - 06:40

Regina:

Wat leuk dat je ouders en broertje komen. Dat zal wel even lekker voor je zijn. Zal wel heel anders zijn je verjaardag zonder je familie. Met jou en Yonatan nog alles goed? Nog volop verliefd? Ik hoop dat alles goed gaat tussen jullie. Pas goed op jezelf.

liefs Regina

• 21 Januari 2005 - 08:08

Monica:

Hé Lotje! Wat vreemd dan he, je verjaardag in Mexico.. Maar inderdaad goed nieuws dat je ouders en je broertje komen!! Leuke foto\'s op je site hoor!! Met mij alles oké, denk dat het fianancieel niet lukt om te komen.. Ik vertel je nog wel waarom niet.. Nou, ik mail je snel weer, hele dikke kus Monica

• 21 Januari 2005 - 14:13

Cindy:

Leuk die foto\'s om te zien! Krijg je ten minste een beetje een beeld van wat je daar doet. Leuk dat je ouders en broertje komen. Geniet in je paradijsje!

• 21 Januari 2005 - 20:42

Gonda:

Ha die Lotte!

Alsnog gefeliciteerd met je verjaardag! Sorry was effe te laat. Gezellig dat je ouders en broertje komen.Blessuregolf in Dames 2: Marieke, Ilona en ik zijn geblesseerd. We hebben je nodig!! Groetjes

• 23 Januari 2005 - 12:36

Marielle:

Hoi Lotte,

Nou van de blessuregolf heb je al gelezen. Met Natasja als invaller afgelopen vrijdag 2-2
    gespeeld tegen Alkmaarsche Boys.
    groetjes

Marielle

• 26 Januari 2005 - 15:46

Melissa:

Hoi Lottie,
    Moet helaas weer eens bekennen dat ik je verjaardag vergeten was. Dus bij deze (beter laat dan nooit) van harte. Op de foto\'s te zien gaat het heel goed met je. Had mijn computer verprusts dus kon heel lang niet reageren maar nu doet hij het weer.
    schrijf snel wel weet wat, moet nu zo gaan eten en daarna trainen.

groetjes melissa

• 01 Februari 2005 - 16:18

Yvon:

Hoi Lotte,
    Fijn om van je te horen dat alles zo lekker gaat. Leuk voor jullie allemaal dat jullie in april even herenigd worden.Dat schiet ook al lekker op. Had je vast niet verwacht. Bij jou is het nog altijd warmer dan bij ons. Wij zitten met lange broek en vest op de bank en het liefst het kacheltje ook nog aan. Geluk daar en groetjes van Yvon.

• 14 Februari 2005 - 20:40

Ingrid:

He lotti,

Zag je moeder in de winkel en die vertelde van je site. Tja wilde natuurlijk gelijk weten hoe wat en waar. Leuk hoor om te lezen wat je allemaal doet daar....en hoe snel je werk kreeg daar (gelukkig maar hé.Misschien een beetje veel te laat maar toch nog de alle beste wensen voor dit jaar hoor voor jou en je vriend. Hoop wel dat je nog een keer in Nederland komt en dan toch nog even je neus in de winkel laat zien. Natuurlijk alleen als je niet zo bruin bent hoor ;o)
    Zal vaak hier komen kijken om te zien wat je allemaal hebt gedaan.Lotte veel geluk daar in het warme Mexico en met je vriend.

Groetjes van ons allemaal van de kaasafdeling.