aftellen & wachten - Reisverslag uit Playa del Carmen, Mexico van Lotte Woude - WaarBenJij.nu aftellen & wachten - Reisverslag uit Playa del Carmen, Mexico van Lotte Woude - WaarBenJij.nu

aftellen & wachten

Door: Lotte

Blijf op de hoogte en volg Lotte

28 Oktober 2004 | Mexico, Playa del Carmen

Nog 10 nachtjes en dan ben ik op weg naar Mexico! Ik kan momenteel aan niks anders denken en zangeres zonder naam zit dan ook de hele tijd in mijn hoofd:

" Mexico, mexi-iiicooh
Oh land van al mijn dromen
Met je gitaarmuziek bracht je de romantiek voor hem en mij
Mexico, Mexi-iiicooh
Ik blijf er altijd wonen
Je bent me alles waard
Een paradijs op aard
ja dat ben jij"

Een paradijs is het zeker en het bracht me ook veel romantiek maar of ik er voor altijd blijf wonen weet ik nog niet!

Okidoki nu even serieus...
Het eerste afscheid is genomen. Ik heb vandaag voor het laatste gewerkt en afscheid genomen van collega's en bewoners. Toen ik de deur achter me dicht deed besefte ik pas echt dat dit de laatste keer was...slik...op naar het nieuw avontuur. Ik heb gister mijn cv en motivatie opgestuurd naar het hotel waar Yonatan werkt dus ik ben benieuwd hoe ze er op reageren.
Verder kan ik vertellen dat ik de eerste paar nachten in Mexico verblijf waar Yonatan nu woont en dan gaan we samen op zoek naar iets anders.

Het is echt allemaal een beetje een droom, ik besef nog niet helemaal dat ik straks voor langere tijd aan de andere kant van de wereld zit en dat ik dan ook echt daadwerkelijk weer bij Yonatan ben. Ik ben zo benieuwd hoe het allemaal gaat lopen.

Ik heb er heel veel zin in en wil wel weer naar zon, zee, strand & warmte!
Bedankt voor al jullie lieve berichtjes, vooral blijven doen!

• 28 Oktober 2004 - 12:31

Regina:

Spannend.... Het komt nu heel dicht bij. Ik hoop dat je het naar je zin hebt en alles goed is tussen jou en Yonatan.

Heel veel geluk.

Rij je morgenavond mee??

• 28 Oktober 2004 - 12:37

Kim:

He lotti, alweer en alvast heel veel plezier daar in het warme mexico. Wij hebben volgende week reunie, incl Mario en Nienke. Ik zal je site doorgeven dan kan de rest je ook in de gaten houden.
    Liefs Kim

• 29 Oktober 2004 - 14:54

C&M:

Hihi leuk dat je er zo zin in heb en we hopen dat je dromen uitkomen!

• 29 Oktober 2004 - 15:20

Vanessa:

Hey Lotte!!
    Spannend, op groot avontuur in Mexico!!!Duimen dat het wat wordt met 'n baantje in dat hotel.Ik lees het vast allemaal wel.Veel plezier alvast

• 31 Oktober 2004 - 09:57

Esther:

Hey Lotte! Spannend hoor, nog effies en jij zit daar al gewoon. Ik ga over 3 maanden al, gaat ook snel! Zou het leuk vinden om daar een x iets te ondernemen. Jij weet dan vast wel wat al leuk is etc....?! Maar tegen die tijd neem ik nog een x contact met je op!
    Alvast een hele goede reis, en wie weet tot over 3 maanden!
    gr. Esther (van viva)

• 03 November 2004 - 20:37

Veronique:

Hey Lotte,
    Echt super leuk dat je steeds de berichten op mijn site leest! Het gaat super met me en ben helemaal verliefd geworden op Playa del Carmen! Ik heb zoveel plezier hier!! En het weer, het strand, de zee.. ECHT EEN PARADIJS!!
    Ik hoop je snel te zien als je hier bent! Mijn mob.nr is: 9841068653.
    Tot volgende week!
    Groetjes Veronique

• 08 November 2004 - 12:34

Ray En Regina:

Hoi Lot,

Ik hoop dat je een goeie vlucht hebt gehad. Stond Yonathan er? Vast wel. Heel veel geluk daar van ons.

• 08 November 2004 - 15:12

Erika:

Hoi Lottie!
    Ben je er al???? (vast wel natuurlijk)
    Ik wil nog even zeggen dat het leuk was dat je zaterdag nog even mee was en om persoonlijk gedag tegen je te kunnen zeggen.
    (ps het weekendje was erg geslaagd)
    Dikke zoen Erika
    en ik ben benieuwd.....