!Bienvenido!
Door: Lotte
Blijf op de hoogte en volg Lotte
16 September 2004 | Nederland, Amsterdam
Wat doen? Tja in ieder geval mijn Mexicaanse vriend Yonatan (zonder sombrero en zonder snor maar wel klein) opzoeken die daar woont en ik hoop er een baan te kunnen vinden en heel veel Spaans bij te leren en nieuwe vrienden te maken enz. Ik heb waarschijnlijk al een baan in het hotel Viva Azteca, waar Yonatan ook werkt, alleen is dat nog niet zeker dus dat is nog afwachten. Dat zie ik allemaal wel als ik er uiteindelijk ben, want dat duurt nog wel ffies.
Waarom? Ik mis Yonatan heel erg en wil hem graag weer zien. Verder vind ik Nederland maar een beetje saai dus zoek ik (weer) het avontuur op. Zoals de meeste wel weten heb ik vorig jaar gereisd door midden-amerika en ben ik dus al bekend met de cultuur en manier van leven daar. Ik heb de smaak (tequilla ;)) te pakken. Het ‘manana-manana-leventje’ bevalt mij zeer goed. Morgen-morgen, lukt dat niet dan komt het overmorgen wel zo niet dan later maar! Super relaxt is dat. Net zoals hoe vriendelijk de mensen daar zijn. Ze staan altijd voor je klaar en willen je helpen met alles. Daarnaast is iedereen vrolijk met een big smile!
Voor hoe lang? Mijn ticket is een jaar geldig dus zo lang mag ik maximaal blijven. Wel is het zo dat ik naar huis kan wanneer ik wil. Het hangt er allemaal vanaf of ik een baan kan vinden, of het echte Mexicaanse leven mij bevalt, hoe het zal verlopen tussen Yonatan en mij en of ik niet te veel mijn dierbare mensjes in Nederland ga missen!
Ik zie het allemaal heel positief in en ga ervoor, ik weet zeker dat dit weer een hele mooie ervaring zal zijn en ik ga er alles aan doen om het te laten slagen!
Ik zal proberen om hier vaak een bericht + fotootje achter te laten. Als je op de hoogte wil blijven kun je je aanmelden bij de mailinglist. Ook moet je natuurlijk wel even een berichtje achterlaten voor mij want ik wil ook (blijven) weten hoe het met je gaat!
Oja by the way iedereen die naar Mexico wil komen is welkom natuurlijk ha ha (je moet er alleen eventjes 12 uur voor vliegen)!
Saludos y besitos
16 September 2004 - 12:27
Regina Travaille:
Hoi Pavarotti,
Hartstikke leuk zo'n site. Ik ben heel erg benieuwd naar jouw mailtjes en foto's. Natuurlijk zal ik zoveel mogelijk proberen te mailen. Ik hoop dat je het heel erg naar je zin zult hebben en dat het zeker wat wordt met Yonatan.
Zie je gauw.
Grote groeten,
Jesse -
16 September 2004 - 17:49
Hé LOT!
Wat ontzettend leuk dat je dit gemaakt hebt!!!!!
Ik had hem dus wel op mijn e-mail, maar in de ongewenste mail!! Spreek je snel, dikke kus! -
16 September 2004 - 17:54
Hé Lot,
die HOT OFFERS op je home pagina, dat kan natuurlijk niet he!! Die moet je allemaal doorsturen naar mij: V&D Reisbureau in Alkmaar! Spreek je snel, lieverd.. Mo -
16 September 2004 - 18:33
Renaat:
Hé Lotti, hoorde al van die meiden dat je snel weer ging. Jammer dat ik je niet ff gezien heb de dag na jullie gestap in alkmaar. Was wel gezwel hoorde ik. Ik ga het lezen bijhouden. Dikke kus -
17 September 2004 - 11:02
Veronique:
Hey Lotte! Je site is echt heel leuk geworden! Ik hoop dat we snel een keer in Playa gaan afspreken en iets leuks gaan doen!?
We houden contact! Oeww voor mij is het nog maar 9 daagjes... ;-)
Veel liefs, Veronique -
17 September 2004 - 12:27
Catja:
Stom stom, heb gisteren je site bekeken maar kon niet vinden waar ik een berichtje kon plaatsen maar dat kan gewoon hiero!! Echt onzettend leuk en we zijn zeer benieuwd naar de verhalen! Maar eerst nog gezellig met ons een paar wedstrijden ballen! Liefs Catja en Marieke!! -
17 September 2004 - 12:29
Catja:
He Monica, zet je mail en telefoonnummer er dan op!! Gratis reclame :-) hihi -
17 September 2004 - 15:52
Monica:
Cat, je hebt helemaal gelijk!! monica.travaille@vdreisbureau.nl tel.nr. 072-5120456 -
17 September 2004 - 15:53
Monica:
En Lot.. Jammer dat je niet mee kan zaterdag!! Doordeweeks vind ik ook prima, alleen vanaf aankomende dinsdag ben ik 12 dagen op vakantie!!! Daarna heb ik nog een week, dan moeten we ff afspreken! -
20 September 2004 - 11:54
Soesje:
Ha, die Lotje! Nou, inderdaad hij stond bij mijn spam mail. Nooit geweten dat die box ook bestond! Maar wat een ontzettend leuk idee deze site! En ik heb mijn zelf ook al ontdekt hahaha! Ik hoop dat je het erg naar je zin zult hebben. En ik ben erg benieuwd naar je belevenissen dus ik heb mij al aangemeld bij je mailinglist mis ik niks. Doe Yonatan de gr. Heel veel liefs Soesje. Maar eerst nog even chillen in de sauna!!! -
20 September 2004 - 17:13
Maurice:
Hoi Lotje,
Echt een leuk idee deze site. Nu kunnen we je even goed nog een beetje in de gaten houden. Ik hoop dat je daar snel thuis gaat voelen. En leer Yonatan maar snel bier drinken voordat we langs komen.
Liefs Maurice -
21 September 2004 - 21:27
Marieke:
Heej Lotte... bueno, espero que vas a tener muy buenos tiempos alli en Mexico, y tambien un tiempo muy bonito con Yonatan.. talvez podemos encontrar en Guatemala o Mexico, porque me voy tambien!!! haahah!!! Lieverd, geniet ervan, want je weet het.. een half jaar of een jaar.. het is zoooo voorbij!
kus, Marieke -
23 September 2004 - 10:07
Riemer:
hee lotte!
das wel een hele stap om weer terug naar mexico te gaan. wel stoer dat je het avontuur weer opzoekt. ben zeer benieuwd hoe dat straks allemaal gaat.
maar goed, als je utila, het mooiste eiland van de wereld, al voortijdig verlaat om terug naar mexico te vliegen, dan zal het wel menens zijn met Yonatan. het zal dus wel goed komen. ik hou het in de gaten.
gr riemer. -
27 September 2004 - 13:34
Kim:
he lot, leuk idee. Ik hou je vanaf hier in de gaten!
kus kim -
30 September 2004 - 07:05
Nienke:
hi lieve lot!!
super veel plezier daar met je geliefde! ik weet hoe verschrikkelijk het is om zonder je latinlover te zitten... jij gaat die van jou opzoeken, die van mij komt hierheen op 18 oktober!! veel plezier en hou me op de hoogte!!
besos,
Nienke -
15 Oktober 2004 - 15:41
Monica:
Hé Helmut!! Alles goed? Komt wel heel dichtbij nu hoor...! Maar vergeet 30 oktober niet hè, lekker stappen in de Vijverhut!! Iedereen is uiteraard welkom! Nou, ik spreek je snel Lotje, dikke kus Monica -
17 Oktober 2004 - 18:32
Steef:
Hey Lotti!
Ik heb mij ook aangemeld bij de mailinglist. Erg leuk zo'n eigen site! Zo blijven we goed op de hoogte van wat je daar allemaal uitspookt! Ik wens je heel veel plezier daar! Groetjes Steef -
22 Oktober 2004 - 19:30
Lotjekapotje:
binnen kort nieuw berichtje! Het is bijna zover...dos semanas mas...nog twee weken! -
23 Oktober 2004 - 13:36
Erika:
He Lotti!
Deze keer ga je het avontuur aan zonder mij.... Maar dat gaat je zeker lukken natuurlijk. Ik zou heel erg graag met je meegaan want wat hebben we een geweldige tijd gehad daar in Mexico, ik denk er nog heel vaak aan terug! Geef een dikke knuffel van me aan Jonathan en een dikke zoen aan Alexis! En ik zal je verhalen op de voet proberen te volgen! En wie weet kan ik je een keer komen bezoeken (je weet maar nooit)
Leuk om die berichtjes van de mensen uit Midden-Amerika op je site te lezen. ALLES GOED MET IEDEREEN???
Dikke Zoen Erika