Life´s a beach!
Door: Lotte
Blijf op de hoogte en volg Lotte
12 Januari 2009 | Mexico, Cancún
Ik ben weer in het paradijs en geniet van mijn vakantie. Na wat strubbelingen met us airways en hele lange tussenstop was ik dan eindelijk in Cancun. Yonatan stond me bij de verkeerde Gate op te wachten want hij dacht dat ik met een Europese vlucht kwam en was vergeten dat ik via de USA vloog. Maar gelukkig was een Mexicaan zo aardig om zijn mobieltje aan me uit te lenen. Bij aankomst thuis had Yonatan zijn moeder mijn favoriete typische Mexicaanse gerecht klaar gemaakt, Posole, en was er een heus welkomscomité, ik werd door moeder, tante, neef en nicht met open armen ontvangen.
Elke dag, als het weer een beetje mee zit, ben ik wel een paar uurtjes op het strand te vinden. Ik, mijn handdoekje, mijn boek, flesje water en het witte strand en de blauwe zee meer heb ik niet nodig om lekker te relaxen...
Wat een contrast met het weer bij jullie! Aan de ene kant ben ik net op tijd uit Nederland vertrokken maar aan de andere kant had ik graag nog op de schaats gestaan.
Helaas werkt Yonatan gemiddeld 12 uur op een dag dus veel zie ik hem niet wat het af en toe wel een beetje saai maakt voor mij dus onderhand ben ik aan het uit kijken naar een nieuwe baan. Afgelopen vrijdag ben ik al een keer op sollicitatiegesprek geweest in een hotel en die wilden me meteen aannemen maar ik heb het niet gedaan want het is ver weg en ik had in het hotel moeten wonen. Ik doe het rustig aan en hou het internet en de krant in de gaten en dan zie ik wel wat er op mijn pad komt.
Gister was Yonatan vrij en zijn we een dagje naar Playa del Carmen geweest daar was een dj festival aan de gang.Wat een heerlijk sfeertje hing daar iedereen ging lekker uit zijn dak. Zie foto´s en video!
Ik hou jullie op de hoogte van alles!
Veel liefs
Mucha suerte con el frio!
13 Januari 2009 - 07:48
Regina:
Ha, die Lot. Heerlijk dat warme weer!! Ga er maar even lekker van genieten en rustig naar een baantje zoeken wat je leuk vindt. Ik weet niet of je op de hoogte bent van de laatste ontwikkeling in het zaalvoetbal maar Ilona en Kim zijn naar het tweede. Het gesprek vlak voor de kerst heeft niet geholpen. Verder hebben we afgelopen vrijdag met 4-1 gewonnen. Het tweede met 3-1.
Kus Regina -
13 Januari 2009 - 10:15
Monica:
Hé lieve Lot!!
Wat klinkt dat goed, alleen met je handdoekje, water en boek op het strand... Lijkt me heerlijk om dat weer hier in te ruilen en nu bij jou te zijn!! En wat een mooie foto's, prachtig hotel waar Yonatan werkt... Daar zou ik wel ff kunnen vertoefen hoor.. Doe maar rustig aan met werk zoeken als het kan, geniet lekker!!
Hier gaat alles goed, same old same old. Druk met school, laatste lootjes! Moest van mijn vader nog een boodschap doorgeven; het eten wat hier nog in de vriezer stond, wat Yonatan gemaakt had hier, vond mijn vader erg lekker!!!
Nou, we spreken elkaar snel... Is er ook een 06 nummer waar we op kunnen smsen??
Dikke kus Moon -
13 Januari 2009 - 17:26
Maurice En Sas:
Hoi vakantie-ganger!
Klinkt goed hoor!:-) Boekje, flesje water, zonnetje, strand. Daar kunnnen wij alleen van dromen. Misschien doen we van het weekend nog inspiratie op, op de vakantie beurs. Maar als ik jou was zou ik er ook nog even van genieten. Het werken valt mij weer zwaar. Maar de kou is hier nu ook ingeruilt voor grijs, grauw nat weer. Niet echt iets om blij van te worden.
Suc6 met het zoeken naar een geschikte baan en denk je nog even aan ons als je lekker ligt te bakken?!
gr. aan Yonatan liefs van ons -
13 Januari 2009 - 19:06
Miranda:
Hey Lieverd!!
Doe je goed, lekker relaxen en wacht nog maar even af met werken ;)
Mooie foto's en een leuk filmpje, moeten jullie vaker doen....kwaliteit is erg goed!! Doe mij ook maar zo'n feesie, hahaha.
Ik heb mijn eerste werkweek achter de rug en het bevalt me echt goed, moet alleen ontzettend veel leren. Ik ga me er voor de volle 100% voor inzetten ;)
Liefs xx Miran -
13 Januari 2009 - 21:43
Marielle:
Hoi Lottie,
Geniet er nog maar even lekker van. Ik heb hier lekker op de schaats gestaan, helaas nu weer winderig en regen.
groetjes Marielle -
17 Januari 2009 - 15:45
Ray, Regien En Wout:
Hoi lieverd!!
Van harte gefeliciteerd met je verjaardag. Ik mail nu vast maar het is natuurlijk de 18e. Een hele fijne dag en geniet er van.
Liefs van ons -
01 Februari 2009 - 13:15
Esther81:
Hoi Lotte,
Je had een berichtje op mijn site neergezet, dus heb je ook even opgezocht. Als je echt wat met jongeren wil doen; vind je altijd wel een geschikt project denk ik. En wie weet wat daar uit voort vloeit! Zelf ben ik met wat gasten bezig met het opzetten van een breakdance school in het centrum van Guatemala City. We hopen dat we eind dit jaar open kunnen... Dat had ik een jaar geleden niet durven dromen...
Succes!
Groetjes