toch weer Mexico
Door: Lotte
Blijf op de hoogte en volg Lotte
21 December 2008 | Nederland, Julianadorp
Het was een mooie tijd, 6 maanden Nederland, met heel veel leuke momenten maar we hebben besloten om (voorlopig) onze toekomst op te bouwen in Mexico. Het blijft een moeilijke beslissing en of het de goede is weet ik niet maar ik volg mijn hart. Ik zal in ieder geval weer gelukkig bij Yonatan zijn en daar gaat het allemaal om!
Ik had het berichtje opgeslagen maar ik was nog niet helemaal klaar...
volgende week dinsdag de 30ste vlieg ik naar Mexico! Mijn terugticket staat al weer gepland voor de aankomende zomer dus wees gerust ik ben er gauw weer ;-)
Ik wil iedereen bedanken voor de mooie tijd hier. Vooral het samen zijn met vrienden en familie ga ik zeker weer missen maar dat zal altijd zo blijven...één tip: waardeer de momenten die je samen bent!
Ik wens iedereen een liefdevol en vooral gezond 2009!
Feliz Navidad!
21 December 2008 - 19:05
Miranda:
Lieverd, je moet altijd je hart volgen!! Ook al zullen we je weer gaan missen ;)
Dikke Kus -
22 December 2008 - 09:51
SuuS:
Lieve schat,
Home is where your hearts is ;), plus: Het maakt de bezoekjes aan NL extra leuk ;). Uiteraard zullen we je weer gaan missen. Geniet!
Dikke kus
SuuS -
28 December 2008 - 15:50
Carla:
Hoi Lot.
Ja kind dat word weer moeilijk om afscheid te nemen van je familie.
Maar zoals je al schrijft met de zomer kom je deze kant weer op.
Je gaat in ieder geval weer naar de zon beter als hier.
EEN GELUKKIG EN GEZOND 2009 voor jouw en Yonatan.
mams van Miranda.
02 Januari 2009 - 19:04
Elina:
heel veel geluk in mexico!
veel liefs elina -
06 Januari 2009 - 13:17
Louise:
Hee lotti,
Wat zal jij lekker in de warmte zitten! Wij zijn aan het bibberen in de vorst. Ik wens je heel veel liefde en geluk in Mexico met Yonatan! Je bent natuurlijk van harte welkom om weer eens een bakkie te halen wanneer je op bezoek bent!
Het is nog steeds spannend met jouw opvolging in je 'oude' baan, maar, ach het komt wel weer goed.
groet van je vorige baas...
07 Januari 2009 - 10:22
Shuramley:
ook namens mij heel veel geluk in Mexico.
shuramley -
12 Januari 2009 - 10:37
Tine :
hallo lotte en yonatan ik hoop dat het nieuwe jaar goed voor julli is begonnen. het is hier erg koud op het moment.maar ja laten we niet mopperen er is weer lekker geschaats hier.veel sucses met het vinden van een baan en heel veel liefs en een dikke kus voor julli allbij .tine