genieten... - Reisverslag uit Julianadorp, Nederland van Lotte Woude - WaarBenJij.nu genieten... - Reisverslag uit Julianadorp, Nederland van Lotte Woude - WaarBenJij.nu

genieten...

Door: Lotte

Blijf op de hoogte en volg Lotte

28 September 2006 | Nederland, Julianadorp

Wat is het toch heerlijk om weer thuis te zijn! :-p

Ik geniet volop van het Nederlandse nazomer weer, de groene grasvelden en bomen, het typische hollandse eten, de cultuur/gewoontes en hoe de mensen zijn,de winkels met leuke kleding, lekker Ned. praten, alles overal goed georganiseerd. Ik geniet van familie en vrienden...kortom een geweldige vakantie!
Helemaal perfect omdat Yonatan ook mee geniet en daar geniet ik ook weer van dus dat is dubbel genieten...!
Voor mij was het vooral leuk en goed om aan Yonatan te laten zien waar ik vandaan kom, wat mijn cultuur is en wat ik zoal deed en doe in Ned. Hierdoor begrijpt hij mij in veel dingen misschien beter omdat hij er nu een beeld bij heeft.
Hij kijkt zeker zijn ogen uit hier, ziet allemaal nieuwe dingen en is overal nieuwsgierig naar.

Helaas is het morgen al weer voorbij en gaan we in de middag weer richting Mexico.
:-( Van mij had deze vakantie wel wat langer mogen duren maar in Mexico staat er weer een nieuw avontuur op ons te wachten. Het wordt zeker een avontuur want we hebben allebei geen baan en geen huis! Gelukkig kunnen we de eerste tijd wel in het huis van Yonatan zijn moeder in Cancun terecht maar dat is eigenlijk te klein en te vol om lang te verblijven. In het vorige hotel waar we werkten, nemen ze vanwege de lage bezetting (laagseizoen) pas weer midden oktober mensen aan dus we kijken zeker gaan ook uit naar andere baantjes, deze keer misschien wel in Cancun.

Verder vraag ik jullie om voor mij te duimen...ik ga nml proberen de douane langs te komen zonder retourticket naar Ned. Dat is dus niet toegestaan omdat ik weer toerist ben en geen werkvisum heb... Het risico neem ik omdat ik de vorige keer niet gecontroleerd werd en ik geen zin heb om een heel duur enkeltje naar Ned. te kopen.
Zoals jullie al lezen er kan van alles gebeuren! Het is dus aan de ene kant ook weer spannend om naar Mexico te gaan.

Wij willen iedereen bedanken voor jullie vriendelijkheid, gastvrijheid en gezelligheid! Dat heeft onze vakantie tot een topvakantie gemaakt! Het heeft zelfs geholpen om Yonatan over te halen om misschien ooit in Ned. te komen wonen!:-D Vooral het skieen gisteravond was zeer geslaagd!

Bedankt voor alles!

dikke knuffel van Lotte en Yonatan ;-)

ps: ik heb wat foto's geplaatst van ons verblijf in Ned. Ook bij het vorige bericht heb ik nog foto's van de shows geplaatst. Neem even een kijkje in het fotoboek!

• 28 September 2006 - 16:26

Yvon:

Goeie reis en ik zal voor jullie duimen dat alles goed gaat.De foto's zien er goed uit, kan zien dat jullie het leuk gehad hebben. Geluk en groetjes Yvon en Fam.

• 29 September 2006 - 08:06

Miranda:

Hele goeie reis terug en ik vond het erg leuk dat ik jullie nog heb gezien gisteravond ;) Lotje ik ga voor je duimen dat je de douane gewoon doorgaat komen!! Gewoon heel onschuldig kijken :)
    Liefs en dikke xx Miran

• 29 September 2006 - 09:07

Monica:

Ik ga jullie zó missen!! Het is echt voorbij gevlogen... Natuurlijk duim ik voor je/jullie. We spreken elkaar heel snel weer, dikke kus voor jullie twee!

• 29 September 2006 - 09:13

Bianci:

He lot en Yonatan!!
    Ik vond het ook heel leuk om jullie even te zien. Ook leuk om hem te laten zien waar je hebt gewerkt.
    Leke gast, is goed gekeurd hoor door de commissie van de Vaart!
    Heel veel sterkte vanmidag...bij die douane ga voor je duimen....als je dit leest is het je vast gelukt om erdoor te komen.
    Doe ik vredesnaam voorzichtig en laat snel wat van je horen.
    Liefs van ons allemaal en succes met het vinden van baan en huis xxx

• 29 September 2006 - 09:27

Carla Aggenbach:

Dat gaat vast wel lukken hoor door de doane!!
    Het is mij en Miranda ook gelukt in Londen op het vliegveld waar de controle erg streng is Miranda werd er uit gepikt en moest haar tas omkeren en wat denk je iets wat ze absoluut niet in haar handbagage mocht hebben(vergeten in de koffer te doen) hebben ze over het hoofd gezien we moesten zelfs onze schoenen uit doen.
    Vond het leuk om jullie te ontmoeten,naar alle verhalen van Miranda.
    We wensen jullie een goede en voorspoedige reis terug en het vinden van een baan en huis.
    Want een eigen plekje is erg belangrijk.
    doei!

• 29 September 2006 - 13:59

Ingrid:

Hoi Lotte en Yonatan
    Wat was het leuk om jullie te zien! We wensen jullie weer veel geluk en hopelijk gauw een stekkie voor jullie zelf!Groeten aan Yonatan,(hij is leuk hoor Lotte!!)Dikke kus van Ingrid en Ger

• 29 September 2006 - 14:33

Renate:

He lotte, jammer dat ik je niet gezien heb. Heb de mailtjes gemist, wel net ff je foto's gekeken en zag er erg leuk uit. Groetjes

• 30 September 2006 - 18:15

Maurice En Sas:

Hee Lot en Yonatan, het was echt heel leuk om jullie weer gezien/gesproken te hebben helemaal omdat jullie nu saampjes waren! En wat zijn die 4 weken snel gegaan :-( Nu al weer terug in Mexcio. We duimen voor jullie dat het helemaal goed gaat komen in Mexico met de verblijfsvergunning en jullie banen we houden contact. Heel veel liefs van ons.

• 30 September 2006 - 18:37

Cat En Mariek:

Hoi!! Nou die 4 weken waren wel zo om zeg.. maar ik ben blij dat we Yoni toch zover hebben gekregen dat ie best naar Nederland wil komen. Het liefst zo snel mogelijk natuurlijk want het was inderdaad super gezelli en Yoni is een super vent! Ik hoop dat jullie een fijne reis hebben gehad. Tot mails, c & m

• 02 Oktober 2006 - 11:50

Marielle:

Hoi Lot,

Inmiddels zijn jullie alweer in Mexico, hopelijk hebben jullie snel een huis(je) en baan !!
    Leuke foto's !!
    groetjes
    Marielle

• 04 Oktober 2006 - 15:05

Lottipavarotti:

Even om te laten weten dat we goed zijn aangekomen! Geen problemen bij de douane...die vent keek me niet eens aan en kreeg zo een stempel met 80 dagen als toerist...ben ik ff blij dat ik het risico had genomen! Nu zijn we rustig aan het zoeken naar een baan. Vandaag even bij mijn oude werk langs (daar staat mijn vorige positie als leiding over de kids club nu als vacature in de krant) en morgen heeft yonatan een solicitatiegesprek in cancun. We zien wel wat er komen gaat....

• 07 Oktober 2006 - 10:12

Miranda:

Lees net je berichtje onderaan...Ben blij dat je goed het land in bent gekomen en idd ben jij even blij dat je geen duur ticket heb gekocht :) Succes met het zoeken van een baan !! We keep in touch meissie!!
    Dikke xx Miran

• 12 Oktober 2006 - 08:20

Nienke:

Hi Lot!

Wat goed dat jullie zon lekker tijd hier hebben gehad! Heerlijk dat je je vent nu alles en iedereen hebt kunnen laten zien, dan weet hij tenminste waar je het over hebt als je heimwee hebt! Hoe is het nu om weer terug in Mexico te zijn?
    En hoe staat het met de banen, weten jullie er al wat meer van?

Kus,
    Nienke