het hard werkende leven....
Door: Lotte
Blijf op de hoogte en volg Lotte
26 Januari 2006 | Mexico, Playa del Carmen
hoe gaat het met jullie? Heb al een tijd niks van me laten horen, maar wees gerust geen nieuws betekent goed nieuws!
Alles gaat goed, de dagen vliegen echt voorbij als je zoveel werkt!
nieuwtjes:
- vorige week, op onze vrije dag heeft yonatan een stuk land gekocht in puerto morelos wat tussen cancun en playa in ligt. Ja ja we zijn plannen aan het maken voor de toekomst!
Het stuk land ligt in een gebied waar de toerisme in ontwikkeling is. Nu is er nog niks te vinden maar binnen enkele jaren staan er huizen, is er een golfbaan en worden er in dat gebied excursies georganiseerd. Ook zijn er in de omgeving verschillende cenotes te vinden.
Op het moment dat wij het land kochten was het heel goedkoop want het was nog niet 'officieel' in de verkoop. Wat we er uiteindelijk mee gaan doen weten we niet precies. Misschien er ons huis laten bouwen, yonatan wilt later graag zijn eigen bedrijf opstarten of misschiebn verkopen we het later weer want in een paar jaar zal de prijs enorm stijgen vanwege de toerisme in de omgeving.
- vandaag ben ik weer bij de migratiedienst langs geweest, nadat ik vorige week voor niks was geweest maar dit keer had ik meer geluk! Mijn werkvisum is (zo goed als) geregeld! Nooit gedacht dat het zo snel zou gaan en het hotel heeft voor alles betaald! Heb mijn vingerafdrukken en handtekening achter gelaten en dat was het maar ik juich niet te vroeg want ik heb het visum nml nog niet in mijn handen. Eerst moeten alle laatste gegeven gegevens verwerkt worden maar het gaat de goede kant op! jippie eindelijk!
Op het werk gaat ook zijn gang. Ben hard aan het leren om een aantal nieuwe dansen voor de shows in mijn hoofd te krijgen! Dat is toch heel moeilijk voor mij, als ik het maar vaak oefen dan gaat het gelukkig wel goed.
Morgen komt er inspectie langs om het hotel te beoordelen en aangezien ik de leiding heb over de kidsclub moet ik ook daarbij aanwezig zijn als het kidsclub gebouw wordt gecontroleerd. Ik ben benieuwd want het ziet er allemaal niet echt geweldig uit na de orkaan en de dingen die ik echt nodig heb zijn nog steeds niet gekocht! We zien wel...
Dikke zoen voor iedereen!
En laat me weten hoe het met jullie gaat want ik denk vaak aan jullie!
26 Januari 2006 - 20:03
Erika:
Hoi Lottie!
Goed om van je te horen.
Wat lees ik nu.. grond kopen! Toe maar zeg... Yonathan is wel ondernemend denk. Maarehhh je komt toch nog wel is terug.. en dan moet je Yonathan natuurlijk meenemen! Lekker dat je het zo naar je zin hebt en dat die werkvisum nu meezit.
Bij mij ook alles ok. Ben maandag begonnen met mijn lio! Spannend. Het laatste half jaartje is ingegaan...
Succes met het inoefenen van je danspasjes! -
27 Januari 2006 - 13:05
Miranda:
Hey meis, nou jullie zijn goed met de toekomst bezig zeg :) en ik hoop dat je straks ook je werkvisum in handen heb!!Succes met de inspectie en ik spreek je snel weer (heb weinig nieuws....sorry) xx Miran -
28 Januari 2006 - 18:04
Monica:
Hoi lieverd, wat leuk om te horen van dat stukje land!! Bouw er maar lekker een groot huis op zodat we bij jullie kunnen logeren als we een keer die kant op komen! Met mij gaat alles goed, heb veel plezier in het werk wat ik nu doe in het ziekenhuis! Krijg goede beoordeling, dus dat gaat helemaal lekker.. Nou en net als Miranda heb ik ook vrij weinig nieuws eigenlijk. Alles gaat zijn gangetje.. Ben je nog van plan in het jaar 2006 om naar NL te komen? Zo ja, dan hoop ik met de dorperkermis, daar hoor je gewoon bij. Jonathan lekker mee, feestje bouwen!! Geniet lekker van je werk en van je mannetje en we horen elkaar gauw weer! Dikke kus voor jullie!! -
31 Januari 2006 - 21:28
Tante Tine:
hallo lotte
hier weer eens een bericht uit oudesluis
ik wilde met je verjaardag een iets sturen maar toen lukte het niet . als nog van harte fijn dat het zo goed met jully gaat . hier gaat ook alles goed ik ben een weekje bij marjon en adri en dekids geweest .die zijn naar een tijdelijk huis . ze gaan een vrij staand huis laten bouwen . bij rob gaat ook alles goed .marcel vind het nog steeds moeilijk dat hij zijn meiden maar eens in de veertien dagen ziet . sander is op zoek naar werk maar dat gaat nog niet erg . hij werkt in het wekend in de gouden engel . nu je weet weer wat hoe het bij ons gaat leuk dat bij jully ookalles goed gaat . veel liefs voor jully bijde van tante tine