regen, regen en nog eens regen! - Reisverslag uit Playa del Carmen, Mexico van Lotte Woude - WaarBenJij.nu regen, regen en nog eens regen! - Reisverslag uit Playa del Carmen, Mexico van Lotte Woude - WaarBenJij.nu

regen, regen en nog eens regen!

Door: Lotte

Blijf op de hoogte en volg Lotte

05 Oktober 2005 | Mexico, Playa del Carmen

Ook in Mexico kan het regenen! Sinds afgelopen vrijdag avond regent het hier al! Het zo overheerlijke zonnetje is even nergens te bekennen en dat is de oorzaak van tropische storm Stan. Men zegt dat 1/5 van het aantal regen op jaarbasis is gevallen in de regio in deze paar dagen, dus kun je nagaan...

Ons appartement houdt het dan ook niet helemaal droog want daar zijn de huizen hier helemaal niet op gebouwd. De straten staan ook blank want afvoersystemen kennen ze hier niet. Dus dat betekent bijna altijd natte voeten als je naar buiten gaat...lekker verfrissend want koud is het niet! (-;
(erika...herinner je nog die grote gele paraplu die we samen gekocht hadden toen we in playa waren? nou die gebruik ik nu dus nog steeds veelvuldig...)

Afgelopen vrijdag avond een barbecoa gehad oftewel een bbq bij een collega van Yonatan Het feestje viel letterlijk in het water maar was even goed gezellig. Heb weer wat nieuwe mensen ontmoet die misschien wel mijn toekomstige collega´s worden.
Ik heb net mijn cv uitgeprint en die gaat Yonatan morgen aan zijn baas geven. Er gaat nml een meisje dat in de kidsclub werkt weg en ze hebben dus iemand nodig. Nu maar hopen dat het door gaat... ik heb genoeg ervaring zou je zeggen dus ik kan geen reden bedenken waarom niet!
Ik hoop het echt want dit is iets wat ik erg graag wil!

Verder heb ik niet veel nieuws te vertellen...jullie begrijpen wel dat ik totaal nog niet bruin ben met al die regen!

saludos de blanca Lotte :-)

• 06 Oktober 2005 - 05:42

Monica:

Hé Lot! Nou, lekker zeg al die regen, daar kwam je niet echt voor he.. Maar daar kom het vast binnenkort goed en wij hebben hier straks die barkoude winter!! Die zal je vast niet missen. Ik hoop voor je dat je aangenomen wordt voor die kidsclub, ik duim voor je! Dikke kus Moon

• 06 Oktober 2005 - 06:55

Regina:

Hier is het zowaar deze week mooi zonnig. Bij jou zal het straks wel weer opknappen. Met junior en mij gaat het goed. Ik voetbal niet meer. Het is mooi zo. Ik spreek je gauw weer.

groetjes Regina

• 06 Oktober 2005 - 14:48

Miranda:

Ik ga voor je duimen meid dat je word aangenomen bij de Kidsclub!!! Jammer van al die regen, maar na regen komt weer zonneschijn!! Dat zal niet meer bij ons gebeuren, het is erg koud hier....
    Dikke X Miran

• 07 Oktober 2005 - 11:33

Yvon:

Hoi Lotte, balen dat het regent maar met die lekkere temperatuur is het wel vol te houden. Het is straks vast weer weken droog en zonnig. Succes met solliciteren, ik hoop voor je dat het wat wordt. Het is hier mistig dus lekker vochtig. Wordt daardoor ook wat frisser, 's avonds lekker het houtkacheltje aan en de kaarsjes op tafel is ook wel gezellig. Neven en nichten dag was ondanks de kleine opkomst erg leuk, maar daar heb je vast al wat van meegekregen.
    Verder alles goed hier, Groetjes Yvon.

• 09 Oktober 2005 - 14:36

Marielle:

Hoi Lot,

Het 2e heeft zijn eerste wedstrijd met 2-1 gewonnen. Doelpunten Marieke en Margaretha
    groetjes