maldito mexicano op bezoek
Door: Lotte
Blijf op de hoogte en volg Lotte
27 September 2005 | Mexico, Playa del Carmen
jullie zullen wel denken ja hoor daar komt die lotti weer....:-D
maar nu is het geval dat ik de vorige keer wat vergeten ben te vertellen! Tsja en ik dacht dat het wel belangrijk genoeg was omdat nog even te vermelden.
De nacht van afgelopen donderdag op vrijdag (toen ik op weg was naar schiphol?) heeft Yonatan bezoek gehad van een maldito mexicano of te wel een inbreker!
Yonatan was ergens wat wezen drinken met een vriend van hem. Die vriend ging later nog even met hem mee naar ons appartement en toen die vriend net naar huis ging en Yonatan al half lag te slapen kmwam er iemand vanaf het balkon via de schuifdeuren naar binnen. Yonatan schrok wakker en de maldito mexicano sprong op Yonatan en dreigde met een stok en zei ik moet geld!:-o
Yonatan die jaren lang een vechtsport heeft beoefend goochelde zijn verdedigingstechnieken uit zijn hoge hoed en had de maldito mexicano zo overmeesterd! Hij had bij hem zijn arm zo bezeerd dat de inbreker niet zoveel meer kon doen die trouwens ook stom dronken was. Yonatan heeft hem kundig op zijn buik op de grond geworpen en en zijn handen achter op zijn rug vastgebonden. Op dat moment kwam die vriend weer terug omdat hij door had dat er iets aan de hand was en hij hoorde Yonatan roepen. Die vriend haalde de bewaking erbij (ja we hebben bewaking in onze buurt...geloof je het? :-?) en die heeft de dief overgehandeld aan de politie. Voor de rest van de nacht heeft Yonatan op het politibureau gezeten om een verklaring af te leggen.
De volgende dag stond er in de krant...politie overmeesterd inbreker!:-X
We hebben er beiden om moeten lachen...typisch mexicaans de politie een beetje ophogen terwijl ze zo corrupt als wat zijn!
Maar goed Yonatan was voral bezorgd om mij omdat hij veel werkt en ik nu vaak alleen in het appartement ben. Wees gerust gister is onze huisbaas langs geweest en we krijgen nieuwe veiligere sloten!
dit was het maldito mexicano verhaal, wat ik even kwijt moest...
27 September 2005 - 19:01
Miranda:
Wat een toestand allemaal, gelukkig heeft Yonatan hem te grazen genomen!!Hihi....toch maar uitkijken daar hoor Lotje!
Liefs en xx Miran -
27 September 2005 - 19:17
Monica:
Jeetje, best eng ja!! Wat een mazzel toch van die Jonathan dat ie dat beheerst, anders had hij dus met de knuppel gehad... Nou, wij weten nu de waarheid van het verhaal, dus laat die politie daar maar! Pas wel goed op jezelf, wees extra alert aub!! Dikke knuffel Moon -
27 September 2005 - 20:02
Maurice En Sas:
He Lot, ik had nog niet eens tijd gehad om op je andere mail te reageren. Maar wat een toestand! Gelukkig dat Yonatan zo goed opgelet heeft tijdens zijn vechtsport lessen. Die maldito mexicano zal wel raar op zijn neus gekeken hebben, de politie doet het Yonatan vast niet na. Maar goed, dat jullie nieuwe sloten krijgen! Misschien kan Reijer dievenklemmen plaatsen hahaha... Maar gelukkig dat het zo goed is afgelopen. Maar pas wel op. Uit je eerdere mail begreep ik dat je, je voor niks zorgen had gemaakt over je stempel en het weerzien met Yonatan. Fijn dat het allemaal zo goed is gaan. Geniet maar even lekker van het paradijs en je ventje. En als je werk gaat zoeken veel suc6. Misschien kun je bij de krant terecht. Kan je ten minste de ware verhalen schrijven...! Tot mails liefs van ons -
27 September 2005 - 20:33
Marielle:
Inderdaad wat een toestand. Doe vooral voorzichtig en succes met het vinden van een baan.
groetjes Marielle -
28 September 2005 - 12:44
Cat En Mariek:
He Lot!
Neem Yonathan mee naar Nederland, wij hebben nog wel een baantje voor hem!
Gr Marieke -
01 Oktober 2005 - 03:43
Veronique:
Meid als je je niet veilig voelt in je eigen appartement (als je alleen bent) kom dan maar 100 meter verderop, daar woon ik! Wij twee lange chicas van Holanda zijn samen heel sterk!!! ;-)
Tot gauw!!!! -
05 Oktober 2005 - 10:03
Nienke:
Hi Lot!
Wel voorzichtig doen daar he! Maar wat een humor van die agenten, ze moeten toch iets doen om nog een beetje een goede naam te krijgen he, ookal is het een dikke vette leugen! Ben echt super blij voor je dat je weer lekker bij je vent bent, ik weet precies hoe het voelt om hem te missen! En dan het moment op het vliegveld, hem in de armen vliegen, voelt inderdaad alsof je in een hele slechte lovestory speelt, haha!
Wij zitten nu saampjes hier in Nederland, Mario moet begin december weer naar huis, en ik volg hem tweede kerstdag. Tot wanneer ben je ongeveer van plan te blijven? Vast nog heel lang, dus dan moeten we maar eens wat afspreken dat wij bij jou langskomen, of jullie bij ons, want ik wil die vent van jou nou wel eens ontmoeten! Geniet er nog van, en we contacten!
besos,
Nienke, tu hermana de Guate! ;)