alles oké
Door: Lotte
Blijf op de hoogte en volg Lotte
20 Juli 2005 | Mexico, Playa del Carmen
De storm heeft daar veel meer schade aangericht. Ons appartement is heel gebleven alleen was er veel regenwater binnen gekomen. Playa is nog meer een dorp dus daar is alles minder goed geregeld dan in Cancun, alles komt een stuk langzamer op gang. Er was nog veel te zien van de verwoestingen en nog geen electriciteit en water en dat zou nog wel eens een week kunnen gaan duren.
Eind goed al goed gelukkig! En ik kom morgen naar huis eindelijk! Ik ben benieuwd of het in één keer goed gaat....
zie jullie nu echt gauw!
20 Juli 2005 - 06:34
Regina:
Gelukkig is alles goed. We zien je gauw in het ook winderig en regenachtig Nederland.
Goeie reis en tot gauw.
groetjes Ray en Regien -
20 Juli 2005 - 06:46
Nel:
Lieverd we komen je halen!
Tot morgen!
Kus mam. -
20 Juli 2005 - 07:02
Bianca:
Pfff, gelukkig! Blij te horen.
KOm je een bakkie op de vaart halen?
Dikke knuffels en veilige vlucht terug.
Knuffels van ons allemaal. -
20 Juli 2005 - 07:42
Miranda:
Hey meis, goed om te horen dat alles goed met je gaat!! En we zien je heel snel in Nederland, goeie reis.....
Liefs Miranda -
20 Juli 2005 - 09:10
Marjolein:
Hoi!!!
Gelukkig dat je goed door de storm bent gekomen. Hopelijk verloopt alles OK met je vlucht naar Nederland. Zonder al te veel vertraging.
Groetjes Marjolein -
20 Juli 2005 - 09:30
Monica:
Hé Lotje! Lekker liggen maffen dus tijdens de storm!! Doe je goed! Blij dat er geen enge dingen in je omgeving gebeurd zijn! Nu je klaarmaken voor de reis naar NL en het afscheid met Jonathan.. Ik denk aan je en tot heel gauw nu!! Liefs Moon -
20 Juli 2005 - 16:16
Sharon:
hooi lotte..
Fijn dat je goed door de storm bent gekomen..!!!
Wij hebben overal gekeken op internet of we ergens iets konden vinden maar dat konden we niet!
Ik hoop dat je een goede vlucht naar Nederland zult hebben. Veel plezier in Nederland...
kuzz Sharon..!! -
12 Augustus 2005 - 14:17
Lottipavarotti:
Ben inmiddels weer in het koude holanda! Ik mis Yonatan en Mexico heeeel erg dus binnen kort meer nieuws als ik weet wanneer ik weer die kant op ga! -
06 September 2005 - 17:10
Tommy:
Hey lotte! dank je voor je berichtje. Ik snap wel een beetje wat je bedoelt, maar er zijn gewoon zoveel kleine dingen niet ok. en ik mis Nederland en me ouders en vrienden gewoon ook te erg. Het is gewoon beter dat ik terug naar Nederland ga... maar toch bedankt voo je tips..
groetjes Tommy