volgende week
Door: Lotte
Blijf op de hoogte en volg Lotte
13 Juli 2005 | Mexico, Playa del Carmen
Leuk is het weer niet natuurlijk maar ja ik kan niet veel meer doen dan wachten. Mijn vlucht is verplaatst naar 20 juli. Ik vertrek vanaf cancun om 11:45 en kom 21 juli aan in Nederland om 10:00 ´s ochtends. Hopen dat dan wel alles goed gaat ;-) maar dat mag wel na al die ongein van de afgelopen tijd! Ik heb besloten om gewoon de vlucht te nemen ook al heb ik de stickers, waarmee ik mijn ticket moet veranderen, nog niet ontvangen. Ik kan nml mijn ticket ook via us airways (mijn vluchtvaartmaatschappij)veranderen. Alleen moet ik dan 150 dollar betalen. Dat heb ik er wel voor over want als de stickers er na 3 weken nog niet zijn is er iets mis gegaan met de post denk ik en ik wil nu wel eens naar Nederland!
Gister ben ik naar de migratiedienst in Cancun geweest om een papiertje op te halen waarmee ik zonder problemen het land uit kan. Toen ik vroeg naar de reden om mij geen werkvisum te geven was het antwoord...oh geen reden het was gewoon NEE! Ik heb echt een minuut lang met open mond verbaast staan te kijken en kon het niet geloven. Waarschijnlijk heb ik de pech gehad dat een of andere beambte mijn foto niet mooi vond in mijn paspoort of zo iets, ik snap er helemaal niks van, mexico is echt corrupt!
Dat zal ik dus even niet missen als ik in Nederland ben evenals bijvoorbeeld de kakkerlakken en de hitsige mexicaantjes. Ik zie erg uit naar het Nederlandse eten, weer water drinken uit de kraan, altijd warm water en alles goed geregeld, lekker Nederlands lullen en iedereen weer zien en spreken!
Maar het allermooiste wat ik heb moet ik helaas missen...Yonatan! Ik beloof jullie hem ooit een keer mee te nemen dat is ook op dit moment mijn grootste wens.
Nu ga ik nog een weekje flink van hem genieten!
Tot gauw allemaal
en dit keer ff wat harder duimen he!
13 Juli 2005 - 06:36
Raymond En Regina:
Dat zou ik maar doen gewoon terugvliegen ook al zijn die stickers er niet. Mexico is corrupt mail je dus misschien hebben ze je stickers wel achtergehouden. Hahaha.
Hier alles goed. Allemaal nog lekker aan het werk. Nog drie weken en dan vakantie. We zijn al volop in training met zaalvoetbal dus je kunt meteen nog even een balletje meetrappen.
Zie je gauw. Geniet nog even van je weekje met Yonatan.
groetjes Ray en Regina -
13 Juli 2005 - 07:36
Miranda:
Hey Lot, jammer dat je deze week niet komt....we moeten nog even een weekje geduld hebben, maar jij kan nog even van je mannetje genieten!! Tot volgende week meid!
xx Miranda -
13 Juli 2005 - 12:01
Monica:
Oh jeetje, wat jammer nou!!! En wat een .....ZAKKEN dat het gewoon alleen zomaar nee is voor je werkvisum??! Rare gang van zaken hoor.. Nou we kijken met zijn allen uit naar volgende week en ik duim 24 uur per dag voor je, al wordt het 's nachts wel even lastig dan! Geniet nog lekker van deze week met Jonathan. Zeg maar tegen hem dat we je goed op zullen vangen met z'n allen! Dikke kus voor jou, liefs Moon -
13 Juli 2005 - 12:14
Yvon:
Shit dat je nog een weekje moet wachten, maar nu weet je in ieder geval zeker dat je naar huis komt. Goeie vlucht en See You. Groetjes Yvon -
13 Juli 2005 - 16:51
Catja En Marieke:
Ontzettend leuk dat je weer hierheen komt, naar ons prachtige-niet corrupte-maar vol met bureaucratie-antikakkerlakken-kikkerlandje :-). inderdaad wel jammer dat Yoni niet meekan, maar dat komt hopelijk in de toekomst nog wel!! Tot gauw, Catja en Marieke