voy a Holanda! - Reisverslag uit Playa del Carmen, Mexico van Lotte Woude - WaarBenJij.nu voy a Holanda! - Reisverslag uit Playa del Carmen, Mexico van Lotte Woude - WaarBenJij.nu

voy a Holanda!

Door: Lotte

Blijf op de hoogte en volg Lotte

01 Juli 2005 | Mexico, Playa del Carmen

Ik heb de knoop doorgehakt en kom naar Nederland!Ik heb er op zich niet zo heel lang over hoeven nadenken omdat ik mijn ticket terug nog open had staan. Na 8 mooie maanden in Mexico kom ik Nederland weer voor even onvleilig maken ;-)
Mijn terugkom datum staat op 13 juli! Jaaaa dat is over 2 weekjes al...maar natuurlijk zit er weer ergens een addertje onder het gras...

Het addertje is dat ik niet zeker weet of de 13e gaat lukken! Dit omdat de datum in mijn huidige ticket veranderd moet worden naar de 13e. Daarvoor moeten er stickers uit Nederland opgestuurd worden en die hebben dus nu nog 13 dagen om aan te komen. Als ze niet op tijd aankomen kan ik niet weg. Ik moet wachten op de stickers dus het kan zijn dat ik mischien wel een paar daagjes later kom! Ja wel vreemd allemaal ik weet het maar op het moment kan het niet anders. Duimen jullie allemaal voor me?

Yonatan en ik hebben besloten om de huur van ons appartement op te geven. Dit omdat hij het alleen niet kan bekostigen en ik toch wel van plan ben om een paar maandjes in Nederland te blijven. Ik had Yonatan graag meegenomen naar Nederland maar dat gaat echt niet lukken! Op zijn werk neemt hij momenteel waar voor zijn baas die tot augustus op vakantie is en na die vakantie krijgt hij een hogere functie toegewezen. Dus dat wordt waarschijnlijk pas volgend jaar dat ik hem mee kan nemen! Hebben we nu nog genoeg tijd om geld te sparen voor zijn ticket!
Ik zie er erg naar uit om iedereen weer te zien! Maar aan de andere kant laat ik wel mijn lief hier achter en ik zal hem vreselijk missen!

Voor nu heb ik het gestress van de afgelopen dagen achter me gelaten en ben vooral aan het genieten van het mooie weer en het mooie strand! Heb nu een nieuwe bezigheid...snorkelen! Ben er nml achter gekomen dat je best goed kunt snorkelen in de zee waar ik altijd naar het strand ga.

Tot gauw allemaal!

• 01 Juli 2005 - 19:07

Monica:

Super goed nieuws Lot!! Ik kijk er al erg naar uit om je weer te zien! Dus dat betkent dat Lotje van de partij is met de dorperkermis.. Ik zal je alvast wel meetellen voor een 't shirt??!! Ik duim voor je dat de stickers op tijd binnen zijn! Dikke kus, Moon

• 01 Juli 2005 - 19:39

Nel:

Ja hoor Lot dat gaat lukken die zuurkoolschotel!!

Tot over een paar weken, jeetje dat klinkt goed!
    Liefs mam.

• 01 Juli 2005 - 20:03

Miranda:

Super Lot dat je naar Nederland komt en hopelijk dan gewoon 13 juli...ik ben overgehaald door Mo om ook naar de dorperkermis te komen, kan jij me ook inwijden!! Leuk!! xx Miran

• 01 Juli 2005 - 21:26

Ingrid:

Hé Lot,

Leuk hoor dat je naar Nederland komt. Geniet nog van het mooie weer want of het hier wel een mooie zomer wordt...tja dat moeten we nog zien.Jammer dat het niet gelukt is met je werkvisum..maar,ja het is niet anders. Hoop dat je toch nog even bij ons in de winkel op visite komt hoor en dan wil ik natuuuurrrlllijk alles horen. Groetjes Ingrid

p.s doe je trouwens goed hoor zo voor de kermis thuis komen...hihihi

• 02 Juli 2005 - 09:27

M&C:

Hoi Lotti,
    wat leuk dat je weer naar Nederland komt! Jammer dat Yonathan niet meekomt maar carriere is toch belangrijk! Helaas zijn wij niet met de kermis van de partij maar we zien elkaar gauw weer!!:-) Catja en Marieke

• 02 Juli 2005 - 09:33

Erika:

Hoi Lotti, Leuk dat je naar Nederland komt, maar natuurlijk zal je Jonathan erg missen.....
    Ik wilde mijn verjaardag nog gaan vieren, maar dan wacht ik in ieder geval totdat jij er weer bent!
    Dikke X Erika

• 02 Juli 2005 - 21:11

Marielle:

Hoi Lot,

Wat een veranderingen ! Als je hier een paar maanden blijft kun je wel weer voetballen. Geniet er nog even van !

groetjes

Marielle

• 03 Juli 2005 - 19:53

Yvon:

Nou Lot, sneller naar Nederland dan je dacht. Het gaat vast leuk worden en je moeder zal er wel erg blij mee zijn.Ik geloof goed dat je Yonatan zal missen en eigelijk ook wel jammer van je appartement. Maar komt tijd komt raad. Goeie vlucht, ik zal duimen dat de stickers optijd zijn en we zullen mekaar vast hier of daar wel zien.
    Groetjes yvon.

• 03 Juli 2005 - 19:59

Saskia En Maurice:

Gezellig dat je weer naar Nederland komt. Jammer alleen dat yonatan niet mee kan komen. Want dan had ik hem bier leren drinken. Nou tot snel groetjes en dikke kus van ons.

• 04 Juli 2005 - 07:03

Raymond En Regina:

Dat schiet al op 13 juli..Jammer dat Yonatan niet mee kan maar dat komt helemaal goed Lot. Ik zie je gauw.

Liefs Ray en Regina

• 06 Juli 2005 - 09:51

Joyce:

he lot, wat hoor ik nu, ga je terug naar Nederland? weet je het wel heel zeker?hahaahah. wat ik kan je vertellen dat het niet meevalt om weer in nederland te zijn als je zon, strand en veel lol gewend bent hahah. nee hoor ik snap prima dat je ook weer familie en vrienden wilt zien en dan, je gaat ook weer een x terug naar mexico neem ik aan? wie weet zie ik je dan in nederland, zou ik wel erg gezellie vinden!!!
    voor nu een hele dikke kus en de groetjes, ook voor jonathan!
    xxx joyce

• 07 Juli 2005 - 16:29

Astrid:

Hoi Lotte

Leuk dat je deze kant weer opkomt. Je komt ons toch wel opzoeken op de vaart. En als je nog kermisgeld wil verdienen..... we hebben nog wel wat diensten voor je.
    Groetjes As

• 07 Juli 2005 - 16:29

Astrid:

Hoi Lotte

Groetjes As

• 07 Juli 2005 - 21:55

Marieke:

heej lotte, zoals ik het lees ben je alweer bijna thuis, leuk! en jammer, maar yonathan laat vast niet lang op zich wachten! je bent echt een stoer wijf dat je dit allemaal zomaar ff flikt! ben trots op je! lijkt me leuk om een keer te daten als je er weer bent! kusjes, die ene guatemalachick!