visum problemen
Door: Lotte
Blijf op de hoogte en volg Lotte
20 Juni 2005 | Mexico, Playa del Carmen
Voorlopig (tot aan morgen..)maak ik me nog niet druk. Ik ben tenslotte in mexico daar maakt niemand zich druk..ahum...! Oké ik blijf een hollandse dus toch ben ik een beetje ongerust.
Verder gaat alles hier goed! Met mijn pols is alles uiteindelijk meegevallen. Ik kan nu alles weer doen. Alleen met werken gebruik ik nog de spalk voor stevigheid en zekerheid.
Van de week is een vriendin uit switzerland weer overgekomen naar Mexico. Met haar heb ik eerder gewerkt in viva azteca en nu is ze weer terug om werk te zoeken voor een tijdje. Erg leuk om wat tijd met haar door te brengen en eergister hebben we even flink de toerist uitgehangen in het hotel waar ze verbijft.
Yonatan zijn werktijden zijn sinds vandaag veranderd. Hij werkt nu elke dag van 9:00 - 17:00 dus nu kan ik hem meer zien, joepie!
Ik heb begrepen dat het bij jullie nu mooi weer is, geniet ervan! Hier regent al weer 2 dagen achter elkaar. Is niet zo heel erg hoor want het koelt lekker af maar nu kan ik niet naar het strand op mijn gedwongen vrije dagen! Aan de ene kant ook wel goed want kan ik aan de schoonmaak en naar de wasserij enz.
Oja helaas pinakaas....mijn hollandse pindakaas is bijna op wie komt nieuwe brengen???
mexicaanse groetjes aan iedereen!
Lotte
20 Juni 2005 - 17:19
Monica:
Nou Lot, eerst je hand en nu dat visum.. Nou ja, je hand is min of meer weer goed gekomen dus dat andere komt ook vast goed! Always look on the bright side of life!! Enneh, kan je niet iets eerder terugkomen naar NL! Dorperkermis begint op 26 augustus, daar willen we je natuurlijk niet missen!!! Doe je rustig aan en geniet nu heerlijk van je tijd met Jonathan, de groetjes daar en dikke knuffel voor jou! Liefs Moon -
20 Juni 2005 - 21:27
Marielle:
Hoi Lotte,
Waarschijnlijk komt het wel goed hoor ! Geloof daar maar in.
groetjes
Marielle -
21 Juni 2005 - 07:31
Regina:
Denk als een Mexicaan en dan komt alles goed. Nee hoor zonder gekheid alles komt goed. Veel geluk daar.
Liefs Regina