Familiebezoek! - Reisverslag uit Playa del Carmen, Mexico van Lotte Woude - WaarBenJij.nu Familiebezoek! - Reisverslag uit Playa del Carmen, Mexico van Lotte Woude - WaarBenJij.nu

Familiebezoek!

Door: Lotte

Blijf op de hoogte en volg Lotte

08 Mei 2005 | Mexico, Playa del Carmen

Ze zijn helaas al weer weg....
mijn ouders en broertje, we hebben een leuke tijd gehad samen! Die 13 dagen zijn echt zo voorbij gevlogen. Het is echt heerlijk om hier vakantie te vieren, een aanradertje dus! Ik vond het vooral leuk om alles hier te laten zien en ze kennis te laten maken met yonatan. Ik heb mijn appartement laten zien en de buurt waar ik woon, we zijn lekker uit eten geweest en veel naar het strand natuurlijk. Ik heb ze kennis laten maken met het mexicaanse eten o.a. de quesedillas en de overheerlijke nacho´s en fajitas. Ik heb ze op de fiets meegenomen naar de hotelzone en laten zien waar ik gewerkt heb. Verder zijn we nog met de boot naar het eiland Cozumel geweest, daar hebben we een kever gehuurd en het eiland rond gecrosst. We zijn nog naar het plaatsje Tulum geweest en hebben Mayaruines bezocht en we zijn naar Cancun geweest. Kortom erg gezellig! Wel erg jammer dat ze weer weg zijn zo snel....

Ik heb een fiets gekregen van mijn ouders en daar ben ik erg blij mee! Nu kan ik lekker gaan en staan waar ik wil. Met de fiets is veel makkelijker dan de taxi vooral hier in Playa del Carmen want alles is op fietsafstand. Ik moet wel even wennen aan de verkeersregels hier.....die er bijna niet zijn ha ha!

Ik was erg blij met alle spulletjes uit Nederland die mijn moeder voor me had meegenomen! Ik kan weer heerlijk mijn broodje pindakaas met hagelslag en dropjes eten! Heb weer lekkere shampoo en alles.
Catelijne, Marieke, Sas, Maurice, Gien en Ray bedankt voor jullie foto´s en poster. Hij is echt super.....goed gelukt joh, jullie zijn erg fotogeniek (hoe je dat ook schrijft...)Het heeft al een mooi plaatsje aan de muur gekregen alleen was het wel erg moeilijk om te beslissen wie er op zijn kop moest dus nu wissel ik het af en toe om ha ha! Sas bedankt voor de cd´s en het luchtje heerlijk...vooral Yonatan vind het erg lekker!

nu even iets anders, ik ben bezig geweest met het veranderen van de datum van mijn terugvlucht naar Nederland. Nou dat heeft nog wat ingehouden.....2 ochtenden lang gebeld maar niemand hier in Mexico kon me helpen dus maar naar Nederland gebeld en ik was in 10 minuten klaar! Soms lopen ze hier zo achter met kantoordingen en regelzaken. Maar zoals het er nu uit ziet kom ik 1 september terug naar Nederland!

Vanaf morgen ga ik serieus op zoek naar een nieuwe baan, ben erg benieuwd of het gaat lukken en of ik iets leuks vind. Ik heb mijn oog al ergens op laten vallen. Daar naar toe ga ik mijn cv opsturen en dan is het afwachten!

Tot mails maar weer!

• 08 Mei 2005 - 23:46

Astrid:

Hoi Lotte

Pas in september weer naar nederland??? Foute tijd wie moet nu onze vakantievacature opvullen op de vaart :-))

groetjes As

• 08 Mei 2005 - 23:46

Astrid:

Hoi Lotte

groetjes As

• 09 Mei 2005 - 19:49

Marielle:

Fijn dat je het zo leuk hebt gehad met je ouders en broertje !! En als het leuk is vliegt de tijd altijd.
    Voor je het weet is het 1 september !

groetjes

Marielle

• 11 Mei 2005 - 20:27

Maurice En Soes:

Hoi werkzoekende,

Het zal best wel even slikken zijn geweest om weer afscheid van de fam. te nemen. Maar jullie hebben er zo te lezen wel van genoten! Dat is ook niet zo moeilijk want het is er echt super genieten :-) Ben je mijn bromnmende collega toevallig nog tegen het lijf gelopen? Die bofkont zit nu ook met zijn vrouw in Playa del Carmen. Goede keus want hier in Ned. is het qua weer weinig genieten. Als het goed is wordt het iets beter, maar erger kan ook bijna niet dan is het weer winter. Brrrr!!! Nog even een vraagje; kom je in september speciaal voor mijn verjaardag terug? Haha nee grapje...maar kom je weer even iedereen gedag zeggen en ga je dan weer naar Yonatan of blijf je in Ned.? Veel suc6 met werk zoeken ik hoop dat de baan die je op het oog hebt wat wordt. Gr. aan je vriendje. Veel liefs van ons

• 12 Mei 2005 - 14:11

Marieke En Catelijne:

Hoi Lot,

leuk dat je het zo fijn gehad hebt de dagen met je familie! Jammer dat de tijd dan vliegt. Ben wel benieuwd wat ze van je leven en je omgeving daar vonden en natuurlijk van je lover, die ze nu beter hebben leren kennen.
    En net als hier boven de vraag: Kom je op vakantie hier of is dit een definitieve terugkeer? En als je op vakantie komt, komt Yonatan dan ook mee?
    Wat een vragen allemaal he....
    Nou, veel succes met het vinden van een nieuwe baan en groetjes!

P.s. leven hier is nog steeds hetzelfde...